Nye indlæg

Høsten i hus

29-08-2014 10:56
Så er vi endelig blevet helt færdige med at høste. Godt nok har vi været færdige med at høste korn og raps afgrøderne siden begyndelsen af august. Det er hestebønnerne som trækker lidt ud. De høstes dog normalt senere end kornet - typisk 3-5 uger senere.
Som alle ved har vi haft en fantastisk juli med sol sol og atter sol, det har for os landmænd måske været en kende i overkanten, da vores afgrøder har lidt af vandmangel, hvilket har tvangsmodnet kornet og skåret toppen af udbytterne.
Men det har været fantastisk i den forstand at det har været is, og strandvejr.
 
 
Vi har kunnet nyde mange gode måltider i marken i år. Det har været en af de mindre stressende høstår end vi tidligere har oplevet.
 
 
Der har sågar været overskud til at lave lidt sjov - vi havde en god høstdag på Kildegård i Mintebjerg, hvor vi var nødt til at køre med tre vogne for at kunne følge med. Vi høstede over 50 ton/timen og afstanden var for lang til at to vogne kunne holde majetærskeren kørende. Efter aftensmaden stillede vi op til et HØST TEAM 2014 foto.
 
Tak for hjælpen til Inger, Astrid og Ditte for god mad og kolde drikke.

Kommentarer

 • #1
 • ForexInsero
  12-03-2020 13:10
  asic bitcoin miner 2015 tax https://currency-trading-brokers.com


 • #2
 • ABabKayage
  04-08-2018 07:40
  Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
  https://www.cialispascherfr24.com/cialis-belgique-pharmacie/


1 

Skriv en kommentar

Tandsgård | Tandsgårdvej 6 og 7, 6470 Tandslet - DK | tandsgaard@outlook.com