Tandsgård / Bloggen

Bloggen

Jeg har ikke været virksomhedsejer længe, men har allerede mødt mange udfordringer og en endnu mere spændende hverdag end jeg havde drømt om. Nu synes jeg tiden var inde til at lave en hjemmeside.

Danmark er et af de mest moderne landbrugslande i verden og benytter sig af alskinds teknologi. Det gør rigtig mange virksomheder også, men til forskel for langt de fleste virksomheder i Danmark er landbruget en særlig type virksomhed. Vi i landbruget skal i de fleste tilfælde ikke afsætte vores produkter direkte til forbrugeren så vi benytter os ikke på samme niveau som f.eks. Bilka, Fona og Elgiganten at reklamere for os selv for at skabe mersalg. Landbrugets afsætning er mange gange sikret via et medlemsskab i en andelsforening eller via en kontrakt. Netop derfor tror jeg vi kan lære meget af den branding som detailhandelen, og andre virksomheder, der sælger varer til os som forbrugere, benytter sig af. For os er det vigtigt at være et vellidt erhverv.

Det er med det udgangspunkt jeg har sparket gang i tandsgaard.dk og ikke mindst vores blog. Det er i blog'en vi vil uploade billeder og fortælling fra hverdagen på Tandsgård.

Det vil glæde os meget at få inputs undervejs det er altid inspirerende med en kommentar eller et spørgsmål - og alle er velkomne!

Tandsgård | Tandsgårdvej 11, 7, 6, 6470 Tandslet - DK | tandsgaard@outlook.com